fbpx

Terhin uskomaton muutos: Yli 12 kg pudotus!

Asiakkaamme Terhi oli mukana valmennuksessamme ja on jo pudottanut yli 12 kiloa painoa! Tekemällä muutoksia Terhin ruokavalioon, paino lähti putoamaan tehokkaasti. Kun lisäsimme riittävästi proteiinia ruokavalioon ja muodostimme sopivan kalorivajeen, aineenvaihdunta pysyi tehokkaana ja kroppa pysyi helpommin rasvaa polttavassa tilassa. 

Loimme ruokavalion mahdollisimman hyvin koostumaan juuri niistä ruoista, joista Terhi piti, jotta sitä oli mahdollisimman helppo myös noudattaa. Sinun ei tarvitse siis välttämättä luopua lempiruoistasi, kun haluat tuloksia. Parempi tapa on tehdä muutoksia, mitkä sopivat sinun elämäntyyliisi. Ei ole yhtä oikeaa tapaa. Sinun tulee löytää sellaisia tapoja ja rutiineja, joiden avulla saat niin ruokavaliosi kuin liikunnan balanssiin.

Kun sinulla on perusasiat kunnossa ruokavaliossasi; syöt oikean määrän ruokaa ja oikeita asioita päivittäin, olet jo oikealla suunnalla. Terhin ruokavaliossa lisäsimme selkeästi enemmän proteiinin määrää. Tärkeää onkin pitää proteiinin määrä tarpeeksi korkealla eli vähintään 1,5-2g/painokilo, sillä proteiini pitää hyvin nälkää loitolla. Lisäksi on olennaista varmistaa, että saat sekä hiilihydraatteja että rasvoja optimaalisen määrän päivittäin, jotta hormonitoimintasi toimii moitteettomasti. Samalla saamme rasvaa poltettua tehokkaasti kropastasi ja lihasmassa voi kasvaa siinä sivussa. 

Muutoksien luominen ei ole loppujen lopuksi vaikeaa, kun keskitytään oikeisiin asioihin ruokavalion suhteen. Kun ruokavaliosuunnitelma suunnitellaan yksilöllisesti kuten Terhille, on mahdollista saada hämmästyttäviäkin tuloksia ja lyhyessä ajassa.

Jos siis haluaisit samanlaisia tuloksia kuin Terhi ja olet valmis luomaan itsellesi pysyvät elämäntapamuutokset, niin klikkaa alapuolelta ja täytä hakemus. Annamme sinulle lisätietoja, ja katsotaan olisitko sopiva henkilö valmennukseemme!

Haluatko työskennellä kanssani henkilökohtaisesti
saavuttaaksesi tavoitteesi?
Täytä hakemus alta ja kerro tavoitteistasi lisää ja katsotaan voisinko auttaa myös sinua.