fbpx

Sannan Muutos

4 viikossa 4 kiloa ja 6cm vyötäröltä pelkällä ruokavaliolla. 👏👏

Jos pidät asiat yksinkertaisina ja keskityt tärkeimpiin asioihin ruokavaliossasi niin pudotat painoa melko helposti samalla kun optimoit omat energiatasosi ja voit paljon paremmin.

Kerron sinulle miten se tapahtuu. Ja totuus on se, että ruokavalio määrittelee 80-90% tuloksistasi. Kun ruokavaliosi on kunnossa niin silloin saat tuloksia aina. Liikunnalla on pieni merkitys.

Oletko valmis tekemään pysyvät muutokset? 

Klikkaa tästä ja saat lisätiedot Samulin Valmennuksista!

Se on toki tärkeää, mutta ruokavalio on se mikä polttaa rasvaa, optimoi energiatasosi ja tuloksesi. Se on aina oikoreitti siihen kun haluat saada tuloksia nopeammin ja haluankin, että pidät seuraavan lauseen mielessäsi aina. 

’’Liikuit tai treenasit kuinka paljon tahansa, jos ruokavaliosi ei ole kunnossa, optimaalisia tuloksia ei voida saavuttaa.’’

Ja asiakkaani Sannan tilanteessa oli muutama asia mikä tuli korjata. Ruokavalio sisälsi liian vähän proteiinia ja hiilhydraattien määrä oli liian suuri. Tämä aiheutti makeanhimoa, väsymystä ja vaikeuksia pitäytyä omassa ruokavaliossa. Syy tähän on se, että liian vähäinen proteiini ja liian suuri hiilihydraattien määrä ruokavaliossa ei ylläpidä tasaista verensokeria ja tätä kautta olo voi olla väsynyt ja rasva kertyy erityisesti vyötärön seudulle.

Ja tässä on tärkeä huomio:

Vaikka proteiinia suositellaan jo paljon, turhan usein se jää liian vähäiseksi jokaisella aterialla. Toiseksi hiilihydraatteja voi helposti saada liikaa, koska piilo sokeria on todella paljon useissa tuotteissa. Kun teimme muutokset yksilöllisesti Sannan ruokavalioon, tuloksien saaminen Sannalla oli suhteellisen helppoa. Se riippuu aina yksilöstä, aktiivisuustasoistasi, tavoitteistasi ja nykyisestä elämäntyylistäsi miten ruokavaliosi tulisi koostaa. Kun se tehdään kerralla oikein niin saat tuloksia tuplasti nopeammin ja pysyvästi!

Jos haluaisit samanlaisia tuloksia kuin Sanna niin klikkaa alta löytyvää linkkiä ja saat lisätiedot valmennuksestani! 

Klikkaa tästä ja saat lisätiedot Samulin Valmennuksista!

Yli +4000 Suomalaista on jo ollut mukana Samulin valmennuksissa!

”Mitä teen seuraavaksi?” 

Haluatko tietää miten sinun tulisi koostaa ruokavaliosi kun haluat saada tuloksia nopeasti ja vatsan litistymään?

Jos haluat tarkan suunnitelman ruokavaliosi pohjalle, jonka avulla poltat rasvaa sekä olet energisempi.

Lisätietoa yksilöllisestä ruokavaliosuunnitelmastani löydät painamalla alta löytyvää linkkiä!